Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

3 Strony  1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Skąd wziąć Awaken?

post 18-05-2004, 16:22
Post #1




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 253
Nr użytkownika: 487
Dołączył: 02-05-2003

No wlasnie. Czy dysponuje ktos linkiem z awakenem? Na stronce linki nie dzialaja, szukalem na kaazie oraz na plikoskopie - pusto. Wiec - czy ktos dysponuje linkiem? Z gory dziekuje :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 18-05-2004, 18:55
Post #2




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 871
Nr użytkownika: 14
Dołączył: 03-11-2002

Hmm... Ja mam! :D

http://www.kam.pl/~thecrow/awaken_1.35.exe

Ostatnio dzialal...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 18-05-2004, 21:01
Post #3




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 253
Nr użytkownika: 487
Dołączył: 02-05-2003

dzieki bardzo :smoke:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 26-11-2004, 13:12
Post #4




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 3
Nr użytkownika: 1 750
Dołączył: 16-11-2004

male pytanko to jest polski czy ang awaken (oby polski oby polski oby polski )
:wacko:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-12-2004, 16:50
Post #5




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

to jest polski awaken.

a propos "dystrubucji" awakena, to ostatnio sie zastanawiam czy nei zaczac go sprzedawac na allegro, ale w formie "autograf od autora mod'a" z dodatkiem w postaci plytki ;p
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 27-01-2005, 00:50
Post #6




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 64
Nr użytkownika: 1 900
Dołączył: 24-01-2005

CYTAT (Kroffa @ 06-12-2004, 16:07)
a propos "dystrubucji" awakena, to ostatnio sie zastanawiam czy nei zaczac go sprzedawac na allegro, ale w formie "autograf od autora mod'a" z dodatkiem w postaci plytki ;p

Mysle że klienci by się znależli, Awaken to naprawdę jest coś...a w obliczu braku F 3 cos DUZEGO :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 27-01-2005, 09:32
Post #7




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 971
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

ile zajmuje instalka Awakena ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 27-01-2005, 13:41
Post #8




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 212
Nr użytkownika: 323
Dołączył: 24-02-2003

wystarczy kliknac na linka Dargh'a i pojawi sie jak byk 139mb do sciagniecia

Ja kisze na dysku Awakena (jeszcze v1.3) chyba juz ze 2 lata, uzywam do crackowania nocd Tacticsa hehe
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 01-02-2005, 00:47
Post #9




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 871
Nr użytkownika: 14
Dołączył: 03-11-2002

jesli ktos ma patcha PL->ENG awakena ma u mnie bozara z autografem!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-02-2005, 17:28
Post #10




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 2
Nr użytkownika: 1 920
Dołączył: 30-01-2005

Nareszcie !! Działający link do awakena !! Od pełni szczęścia dzielą mnie tylko......a raczej aż dwie i pół godziny........
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 23-04-2005, 16:59
Post #11




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 1
Nr użytkownika: 2 145
Dołączył: 23-04-2005

CYTAT (DargH @ 18-05-2004, 17:10)
Hmm... Ja mam! :D

http://www.kam.pl/~thecrow/awaken_1.35.exe

Ostatnio dzialal...

Niech Ci bogowie w orgazmach wynagrodza tego linka...
THX
:rad:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 25-04-2005, 22:48
Post #12




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 88
Nr użytkownika: 1 946
Dołączył: 10-02-2005

http://www.fallout.art.pl<---- tam na pewno jest ^^.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-04-2005, 14:38
Post #13




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 94
Nr użytkownika: 2 040
Dołączył: 19-03-2005

A ja sciągnąłęm i nie nażekam;]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 29-07-2005, 02:47
Post #14




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 6
Nr użytkownika: 2 378
Dołączył: 10-07-2005

http://3d.art.pl/fallout/mods/Setup_Awaken.exe


148,71 MB

Naprawde Warto :DDDDD
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 29-07-2005, 13:31
Post #15




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 17
Nr użytkownika: 2 420
Dołączył: 24-07-2005

Ale po polsku czy po angielsku? Bo jak po polsku to ja nie 'bierem'.

EDIT: Dobra, znam sposób na angielską wersję, ale skąd te wszystkie patche posciągać? Z TEJŻE strony nie za bardzo, najwyraźniej ich tam nie ma na serwerze.

Kolejny EDIT: Ha, udało mi się, angielska wersja 1.32, ale nieźle się musiałem nagimnastykować, aby to osiągnąć... no cóż, warto było, świetny mod! A teraz lecę łoić dalej... tee hee...

:rad:

Ten post był edytowany przez CORAX: 29-07-2005, 17:17
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 30-07-2005, 16:21
Post #16




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 687
Nr użytkownika: 2 139
Dołączył: 21-04-2005

Sorx, ale jesteś lama - przecież to polski mod, zassaj sobie go w polskiej wersji językowej... będę dobrym samarytaninem i ci go znajde...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 30-07-2005, 16:24
Post #17




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 17
Nr użytkownika: 2 420
Dołączył: 24-07-2005

To do mnie? Jeśli tak (na pewno tak) to nie ma sensu z tym co napisałem w poprzednim poście (edytowany WCZORAJ). Pozdrawiam.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 30-07-2005, 17:31
Post #18




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 687
Nr użytkownika: 2 139
Dołączył: 21-04-2005

Tak na przyszłość - http://3d.art.pl/fallout/mods/Setup_Awaken.exe - polski link do awakena. Stąd można ściągnąć :) .
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-08-2005, 02:19
Post #19




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 88
Nr użytkownika: 1 946
Dołączył: 10-02-2005

CYTAT (Blademaster @ 30-07-2005, 14:36)
Sorx, ale jesteś lama

Lamer się odezwał :P

Do Moda będziesz też potrzebował patcha, który znajdziesz na http://www.fallout.art.pl, naprawia on część bugów, bez niego przejście gry będzie mocno utrudnione.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-08-2005, 12:15
Post #20




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 687
Nr użytkownika: 2 139
Dołączył: 21-04-2005

Koniu nie przeginaj...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

3 Strony  1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 22-07-2019, 13:06