Słów kilka od szefa tego bu... baru, RotGut albo Nuka Cola wybór należy do...
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GO¦CIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Słów kilka od szefa tego bu... baru, RotGut albo Nuka Cola wybór należy do...
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Heh... jeszcze nie calkiem wymarlym (sa przynajmniej 2 osobniki) :).
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Bez aluzji w stylu: zróbmy wszystko by gatunek nie wymarł :bs:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To nie ja to powiedzialem :bs:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hmmmmmm... moze tak kapeczke czegos mocniejszego panowie..? Zbyt cicho i sentymetalnie cos tu pachnie.
Starsza nieco postac podnosi szklaneczke czegos macno procentowego... -"Prust ihr zecke!" |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
< rzeźnik poruszył się ... > < ... po czym upadł > <.....w każdym razie, w tym momencie, po trupiezsiniałego sparaliżowanego rzeźnika wchodzi ....> <..... Maetiou :) > - Czołem ludziska! ....sorry, że zabiłem wam rzeźnika, ale i tak nie mieliście zbyt dużo bhraminów.... hahaha!.... eee.... czemu się nie śmiejecie?..... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hahahahahaha... tylko wyjmij ten nóż, stal od krwi rdzewieje. Jezu, to już szósty w tym tygodniu.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
MAETIOU!
JAK MOGŁEŚ?!! NIE JESTEM PIEPRZON* WEGETARIANKĄ, WIĘC NIE POZBAWIAJ MNIE BRAHMINOBURGERÓW I BRAHMINOSTEKÓW, PASQDO! no i trzeba będzie się przerzucić na zupki instant -_-" |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
- eee... okej, okej.... spokój, an_ge.... tylko spokój ;) ...sorry... wiecie... jak chcecie to moge tymczasowo pełnić jego fuche......
- tylko wiecie... ekhem... mnie lepiej idzie pieczenie chleba i picie wina...... takie nawyki, heh..... :) - booz. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
-AJM HIER TO KIK AZZ AND CZU BABYLGAM.!!! Czy ma ktoś może gumę łorbit? -To był DECOY zmontowany z bloczków YTONGA -Wodę brzozową poproszę... i batona z benzyną |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
- damn it! khy, khy! gdzie ty, kmieciu, się pałetasz?! nie dla psa kiełbasa... ekhem... chyba że zapłacisz.... no rzecz jasna... :)
- nastepnym razem uprzedź, jak będzie wpadał wujek stefan bo się kurzu nałykałem.... ehh... ......... Teraz patrz na to! - widzisz to cacko? ...prawie nówka! zeszły rzeźnik miał takie dwa.... wiesz... musisz się jakoś bronić w tym okrutnym świecie... to nie przelewki. jesteś w katspoł-sity, więc musisz uważać na plecy.... nikomunie można ufać.... - widzisz tego brodacza, o tam...? - nie wygląda na rewolwerowca, prawda?.... a jednak.... nie uwierzysz, gdy opowiem c jego historie..... bla ba bla bla plepleple bla ple ple ple buark BUARK ple ple ple bla pla pla lpa ble ple tuk tu stuk puk, ple ple, ble bla bla bla, ble ble pla ple plo pli kudkudak......... - to ty nie jesteś kobietą?.... eee... ... barman! wódki!! |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
UŁUŁUŁUŁU! EKHU HEJKU! * azacz również w celu wyrzymnięcia osikanych hajdawerów!> -Co tam KURNA mUwiłeś o jakimś brodaczu? ------------------------------------------------------------------------------- */ w tym momencie, gdyby to był film Johna ŁUU pojawiłyby się BIAŁE GOŁĘBIE i pokryły obecnych 3 cm-ową warstwą GUANO. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
drzwi baru otworzyly sie pod wplywem kopniaku ;) wsedl do niego dumnie Nico :> Barman PIWA !!!!!!!
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hmm.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
- Esz kurna! - steknął kmieciu - ciasno tu się robi -
- lokal zupełnie schodzi na psy... pamiętam, jak za moich czasów barman polewał mnie drinkiem o potwornej nazwie IMPLANT. Składał się on z KOACERWATU nasyconego czystym kwasem fluorowym. Po wypiciu drinka wszystko poniżej głowy znikało a głowa spadała z łoskotem na podłogę. Należało więc zawczasu wstrzyknąć sobie do przełyku HERMOL prosto z pięciolitrowej tuby... gdy zneutralizował się on z kwasem fluorowym powstawał czysty alkohol metylowy... < tu Kmieciu WYBUCHNĄŁ HISTERYCZNYM ŚMIECHEM gdyż jedna z kostek lodu ześlizgnęła mu się z czupryny za koszulinę...> |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 18-02-2019, 01:13 |