Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> kości

post 11-12-2005, 18:23
Post #1




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 122
Nr użytkownika: 2 777
Dołączył: 15-11-2005

Czy jest jakiś program do ściągnięcia z neta , symulujący rzuty różnymi kośćmi??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-12-2005, 18:34
Post #2




First to Fight!
Group Icon
Grupa: GWR-3
Postów: 633
Nr użytkownika: 1 860
Dołączył: 07-01-2005

Generator: PLIK

Ten post był edytowany przez Aigam: 11-12-2005, 18:35
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-12-2005, 18:39
Post #3




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 220
Nr użytkownika: 2 586
Dołączył: 20-09-2005

Fajny programik.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-12-2005, 19:07
Post #4




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 203
Nr użytkownika: 2 671
Dołączył: 14-10-2005

a do czegos konkretnego potrzebujesz? Bo mam jakieś tematyczne gdzieś na kompie.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-12-2005, 19:07
Post #5




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 122
Nr użytkownika: 2 777
Dołączył: 15-11-2005

Dzięki Aigam!!!
Zaj...mujący program!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 13-12-2005, 01:05
Post #6




First to Fight!
Group Icon
Grupa: GWR-3
Postów: 633
Nr użytkownika: 1 860
Dołączył: 07-01-2005

niestety program ow nie posiada kosci k100 ale na wszystko jest sposob.. Poszukam jeszcze skryptu w BBcode do rzutow koscmi
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 13-12-2005, 19:50
Post #7




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 122
Nr użytkownika: 2 777
Dołączył: 15-11-2005

Czy mi się wydaje , czy te rzuty nie są losowe???
bo jak robie cztery rzuty kostką k20 to ZAWSZE wychodzi kolejno : 1,1,18,5....
a kostkę k100 mozna ustawić można ustawić z prawej strony za pomocą "Własna kostka"
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 13-12-2005, 21:27
Post #8




First to Fight!
Group Icon
Grupa: GWR-3
Postów: 633
Nr użytkownika: 1 860
Dołączył: 07-01-2005

ustaw tak, mi nie działało :(
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 14-12-2005, 17:56
Post #9




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 122
Nr użytkownika: 2 777
Dołączył: 15-11-2005

a dałeś i liczbe ścian i liczbę kostek (niżej od liczby ścian)???
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 14-12-2005, 17:58
Post #10




First to Fight!
Group Icon
Grupa: GWR-3
Postów: 633
Nr użytkownika: 1 860
Dołączył: 07-01-2005

Tak. Program wykonal niedozwolona operacje i bedzie zamkniety :(
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 23-07-2019, 12:46