Shamo Mod - postacie, Dodawajcie kandydatury
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Shamo Mod - postacie, Dodawajcie kandydatury
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
No i oczywiście kilka Booze podpisanych jako "Komandos" w ekwipunku :D |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Imię: Spider
Opis: Widzisz poważnie wygladającego meżczyzne, prawdopodobnie były żołnierz Floaty w zalezonosci od lokalizacji: (jesli sie da) Bu..Bar: "Kolejka dla wszystkich" | "Gdzie sie barman podzial?" | "Grig zostaw wanienke w spokoju" Labolatorium: "Ciekawe czy z chomikow tez wyjdzie alkochol" "Buahahaha <demoniczny smiech nr 303>" | "... I tak oto powstal CHOZv6" Lokalizacja: Za dnia Labolatorium, po 18 Bu..bar Wyglad: Advanced Power Armor bez helmu (ladnie lśniący), na plecach duzy Święty Granat Ręczny (kolor zielony), Fryz wyciety na irokeza. Quest: ... w przyszlości podam jakies propozycje (mam kilka ewentualnych pomyslow wymagajacych doszlifowania). Pozdrawiam, powodzenai w pracy :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
No kurcze nie myslalem ze dozyje czasow ze Shamo jako community moze doczekac sie swojego moda :). Cos moze w miedzyczasie o sobie tu napisze ;].
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ja szefa widze jako franka :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A ja bardziej jako Overseera...tylko te siwe włosy bedą psuly efekt ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
to moze irokeza mu zrobimy :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Mnie mozecie na jakiegos punka porobic.
A do wymyslania jakis emotow i opisow nie am teraz glowy. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
narazie opisali się:
Deat©hClaw, Barney, Jargo, Ghul-150, Hammer, Smoq, Cubik, MartEEnez, Święty, Baldemaster, Zdzisiu, Eraserhead, Entrop, Grigorij, Space_Ace, Fallautomaniak, Fire, Lich, Mr.White, Rawdanitsu, Qwer, Spicmir, Spec, Spider, |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja ze swojej strony moge dopisać jeszcze Sjadona i DoPr'a :) jk się sami nie opiszą 9zaraz im dam znać) to sam ich opisze... ale Sajdon oberwie ;]
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jak juz pisalem, jestem len smierdzacy i nic nie wymyslilem. Jak ktos ma ochote moze sobie jaja porobic i mnie jakos opisac, przynajmniej bede mial mila niespodziewanke. A jak nie to trudno sie mowi.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A jakbym chcial dodac nowe zmiany? Pisac nowy post, czy edytowac stary? Wlasnie dodalem jedna zmiane, wiec jezeli ktos to spisuje, to prosze o akutalizacje :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
przydalo by sie jeszcze dodac spis osob ktore powinny znalezc sie w modzie, a sie nie opisaly
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Czyli obsy, spicmir i inni ktorzy nie moga/zadko wpadaja?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Spicmir zostal wpisany przeze mnie, a mysle, ze autorzy tez maja koncepcje postaci Obsego :P ...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
wolalabym zeby kazdy sam siebie opisal zeby pozniej nie bylo problemow i zalów, czemu tak a nie inaczej
|
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
JA nie bede mail zalow mozecie mnie opsiac. Nie mam zupelnie weny tworczej ostatnio. Moga to zrobic Rawadan CZechu albo Martee jak maja ochote a jak nie to nie nikogo nie zmuszam. A mysle ze tak bede mial wiekszy polew ;p
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Czy to jest duży problem żeby zrobić aureolkę nad postacią? ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Thyea raczej trudno bedzie sie wpisac tutaj spicowi z jednoski wojskowej ;] .
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To ja wpiszę Zocika :D
Imię - Zocik Krótki opis - "Wyjątkowo specyficznie wyróżnia się z tłumu. W ręku trzyma jakąś zieloną puszkę którą co chwilę przechyla do ust." Floaty: "Uwaga! Jestem przyjacielem Żubra!" "Podobno przed wojną istniało takie miasto: Chłostano czy coś takiego - słyszałem że niezłe ludziki tam mieszkały." "Ja też szukam drogi do OldTown..." Floaty rozmowy: "Nie zjem nic co jest z geckona czy iguany! Ale udkiem Szpona Śmierci nie pogardzę!" "Nie przeszkadzaj... właśnie rozmyślam nad tym co żubr robi w puszczy..." "Znasz drogę do OldTown? Miałem tam być ale zgubiłem kompas..." Zocik mógłby wyglądać jak Ian z Fallout'a 1 - w sumie tak go sobie w Falloutcie bym wyobrażał bo chyba żadna inna postura Falloutowa do niego by nie pasowała. W ekwipunku z pewnością mógłby mieć kilka piw :D . Jeśli chodzi o drugiego floata to akurat domyslanie się o co chodzi z tym Chłostanem to zostawiam wam - myślę że sam Zocik już trawi o co chodzi :D |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Blade, czytaj cholera topic zanim sie wypowiesz. przeciez Szpon napisal o Spicu juz! I z łaski swojej nie komentuj juz tego tutaj. :angry:
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 09-12-2019, 01:02 |