Wyprawa druga - Białystok, czyli kraina polarnych dźwiedzi
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wyprawa druga - Białystok, czyli kraina polarnych dźwiedzi
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
eh wrzuce dopiero dzis do pracy, nie wyrobilem sie przed wyjazdem niestety... beda w kazdym razie ok 16 dzisiaj :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Fotki Wolviego widzialem. I az zal d**e sciska, ze mnie z Wami nie bylo...
Czekam na wiecej zdjec (z komentarzami oczywiscie). Mam nadzieje, ze dane mi bedzie kiedys sie z Wami wybrac na jedna z wypraw ^_^ |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jest osiemnasta Widg... piczo
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE(entrop @ 05-03-2007, 11:52) jak wróce to będę miał czas napisac coś więcej. Pewnie wróciłeś już nie raz entrop... piczo |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
zdjecia juz sa :PP moja zona tak hucznie obchodzila Dzien Kobiet ze nie moglem wczesniej wlaczyc kompa piczo :PPP ale juz sa (a wlasciwie zaraz sie skoncza dogrywac wiec jeszcze chwile trzeba poczekac :) ) klik tu piczo! :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
W ramach wyjaśnienia:
Na tych początkowych zdjęciach, na których jedna osoba zawsze wpatruje się w przestrzeń przed sobą i ma dziwnie ustawione ręce - tańczymy na macie. Na zdjęciu nr 2343 Magda pozuje z osowieckim Zielonym Lubieżnikiem <straszny kobieciarz! ;)>. Te parę zdjęć szpar w suficie - w szparach spały nietoperze. W cieplejszych rejonach twierdzy nawet kilka latało. Ten oblech liżący falliczny lodowy stalagmit - to nie ja. :P |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hehe niestety na opisowke juz mi braklo czasu, ale spokojnie tym razem mam nadzieje zrobic ta relacje obrazkowa bo chce ja wrzucic do bloga :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
wid, zmiejszyłem te zdjęcia do i tak dużego 1152x864 i z 90 MB zrobiło się 14.. To tak na przyszłość: jak wrzucacie zdjęcia to weźcie je zmiejszajcie do jakiśc normalnych rozmiarów. Nie kazdy ma super-hiper-duper-łącze.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
i nie kazdy chce zdjecia kiepskiej jakosci :P wystarczylo napisac to bym pomniejszyl :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
http://addictsoft.com.pl/entrop/bialystok.rar
tu są zdjęcia od Aba z których udało mi sie coś wykrzesać. Są zeskalowane do 1152/ileśtam, mam za słabe łącze, zeby wrzucić w ogyginalnym rozmiarze (ponad 100 MB) ale jak je oddam Abowi to pewnie wrzuci. |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 12-12-2019, 19:11 |