Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Zapis gry na "Twardzielu", Poszukuję pomocy

post 22-06-2010, 22:42
Post #1




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 7
Nr użytkownika: 8 679
Dołączył: 11-11-2008

Czy zna ktoś jakiś sposób/program aby dało się w ft zapisywać stan gry przy włączonym trybie Twardziela, bądź jak zwiększyć zdobywany poziom doświadczenia (mnożnik ogólny) ? Proszę o konstruktywne odpowiedzi
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 25-06-2010, 23:52
Post #2




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 7
Nr użytkownika: 8 679
Dołączył: 11-11-2008

już znalazłem sposób obejściowy
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 27-06-2010, 10:45
Post #3




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 317
Nr użytkownika: 7 577
Dołączył: 09-07-2008

QUOTE(topaz @ 26-06-2010, 00:52)
już znalazłem sposób obejściowy
*



Ale pustki na tym forum :(
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 27-06-2010, 14:44
Post #4




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 7
Nr użytkownika: 8 679
Dołączył: 11-11-2008

niestety czasy świetności falloutów odeszły z 3 bo łatwiej jest pod nią mody robić
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 30-06-2010, 20:14
Post #5




Fmud Fan
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 214
Nr użytkownika: 1 368
Dołączył: 28-04-2004

A mje interesuje w jaki sposób zapisujesz stany gry na 'twardzielu'...
Podzielisz się?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 26-07-2010, 19:50
Post #6




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 4
Nr użytkownika: 11 057
Dołączył: 25-07-2010

Podczas zabawy z włączoną opcją 'Twardziel' grę można zapisywać wyłącznie w bunkrach, wynagrodzeniem jest otrzymywanie większej liczby expo
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 27-07-2010, 12:49
Post #7




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 390
Nr użytkownika: 140
Dołączył: 29-12-2002

lol myslalem ze zaprawde nas czyms zaskoczysz
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-07-2011, 18:07
Post #8




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 7
Nr użytkownika: 8 679
Dołączył: 11-11-2008

aby to zrobić, trzeba wejść do edytora gry, wybrać misję, w której chcemy móc zasejwować na twardzielu, przejść w przedostatnią zakładkę edycji mapy i tam zafajkować bunkier, wtedy gra rozpoznaje ze to bunkier i możemy sejwować, i gitara :P, z pojazdami też działa

niestety, trzeba tak zrobić dla każdej mapy oddzielnie, ale warto.

w razie pytań kkmks@interia.pl bo tutaj prawie nikt już nie wchodzi, chyba że po linki do modów

Ten post był edytowany przez topaz: 20-07-2011, 18:09
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 12-12-2019, 01:04