Ulubione profesje naszej zalogi., Hmm... Kto ma najlepsza profesje?
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ulubione profesje naszej zalogi., Hmm... Kto ma najlepsza profesje?
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Tutaj mozecie pisac, jakie profesje u graczy w waszej zalodze, podobaja Wam sie najbardziej.
Osobiscie najbardziej lubie snajperow. Mozna wybrac jakas wiezyczke, zamaskowac sie ladnie, a wtedy... cacy. Trudno zestrzelic snajpera, a sam on ma bardzo latwy cel. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja też uwielbiam snajperów, szkoda że przez wielu uważani są za tchurzy :/ jak się snajper dobrze zakampi celnie wyceluje, i strzeli krytyka to wyzywaja od noobow i lam lol ... a przeciez to tez sztuka, jak ktos wleci w pokoj z kosiara to jest cool :/ ehh nierozumiem pewnych kwesti ...
|
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A ja uwielbiam kiedy szesciu gosci wyskakuje z CKM'ami zza rogu i robia krwfawa laznie, wtedy twoja marynarka badz garnitur wyglada jak po zabiegu chirurgicznym. :)
Ten post był edytowany przez Nedlog: 02-06-2006, 21:49 |
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Hehe, no niezle, niezle. Ale ja zdecydowanie jestem za czyms bardziec "precyzyjnym". Robienie krwawej lazni, to nhie jest rozwiazanie. Oczywiscie, licze sie z twoim zdaniem i nie mowie, ze masz zly pomysl, tylko taki troche "malo strategiczny". |
|||||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Mozna tez roztawic gosci po wieerzyczkach i dac im karabiny snajperskie no i sie zaczyna idzie sobie taki super mutant a ty go z nienacka celujesz tam pare razy i pada! :) :)
|
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Oooo, tak! To jest to! LAtwo i szybko, swietna mysl. Wlasnie w taki sposob mozna zrobic ciekawa i szybka akcje. To moja ulubiona strategia w Falloucie! :D |
|||||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||||||
![]()
![]() |
Wiesz w tej grze trzeba tylko obmyslec wlasciwa strategie, ta gra jest zrobiona dla ludzi ktorzy mysla! :) |
|||||||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||||||||
![]()
![]() |
Inteligencja - nasza pani. Calkowita racja przyjacielu. Trzeba ruszyc glowa, aby przejsc ta gre! |
|||||||||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Wiesz ludzie ktorzy niemaja za grosz wyobrazni i checi do grania w taka gre napewno jej nie przejda. :)
|
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Ten kto nie ma checi grac w ta gre, ten poprostu wylaczy ten wirtualny swiat, i da sobie spokoj! Ale rozmawiajmy lepiej o profesjach, ten topic jest temu poswiecony. ^_^ |
|||||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||||||
![]()
![]() |
Dobrze dobrze wracamy do topicu mam jeszcze pare pomyslow zwiazane sa z topicem. No to tak gosc siedzi za murema a tym murem jest pies wiec podstawiasz jako podpuche goscia np. zszywacza a twojemu rekrutowi wlanczasz serie wiec podstawiasz tego szywacza i wlanczasz mu bieganie tak na drowy rozsadek i idziesz zszywaczem zeby cie pies zauwazyl no i jak cie juz zauwarzy biegniesz w strone twojego rekruta i kiedy jusz piesek wybiegnie zza muru rozszarpuje go na czesci! Dobre nie? kurde tylko szkoda ze sciagnolem troszke z treningu w F Tactics :D |
|||||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
mój team z gry w singla to taki troche mieszany: 2 snipów, 2 ckm, 2 gości z pankami (lub CAWS). Rozstawiasz snipów na najwyższych miejscach (np. wieżyczki) pankami czyścisz teren koło snipów, snipy zdejmują najtwardszych przeciwków a windami rozwalasz reszte bydła
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Ooo... Ja musze przyznac, ze musiales to niezle obmyslec. ;) Tez ciekawa strategia. |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Snajperzy i operatorzy broni ciężkiej. Te dwie profesje razem po prostu wymiatają :D
|
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Prawda ^_^ ? Doskonale zestawienie. Ewentualnie mozna tez dolaczyc kolesia, ktory by podkladal ladunki wybuchowe. Wtedy to jest dopiero zabawa! |
|||||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Dla mnie bron ciezka, bron energetyczna i skradanie sa to dlamnie najwazniejsze umiejetnosci. Sa bardzo potrzebne. :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Bron ciezka - Tylko na poczatku, potem juz jest malo przydatna. Bron energetyczna - Tak, doskonala jest na roboty. Trudno przejsc Fallouta Tacticsa bez takiej umiejetnosci, i broni tego typu. Skradanie - Moim zdaniem najlepsza umiejetnosc. Mozna praktycznie kazda misje przejsc, gdy ma sie opanowane skradanie prawie do perfekcji. |
|||||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||||||
![]()
![]() |
Pomysl sobie pod koniec gry masz dzialko gussa(najfajniejsze dzialko w tej grze) i tylko ono sprawiaci przyjemnosc. POZDRAWIAM B) |
|||||||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||||||||
![]()
![]() |
Pod koniec gry to juz jest wszystko obojetne. Wszystko sie ma, ale najwieksza radosc daje podkladanie min! :lol: :lol: :lol: |
|||||||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Przez jakis czas gralem mala grupka chuliganow. Walka wrecz + lekarz. Moze malo taktyki, ale zabawa przednia. Potem dodalem kilka osob z energy guns i poszlo jak z platka :) Naprawde polecam taki uklad :)
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 06-12-2019, 11:23 |