Szkice <Take1>
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Szkice <Take1>
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jak tylko odpale skaner to zamieszcze tu troche .. falloutowych szkicow .... oczywiscie mych :) bo watpie by ktos jeszcze sie pokusil :)
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
jako ze skaner wciaz jest trupem ... macie tutaj dla fanow .. sprzetu falloutowego :)
Pistolet Maszynowy AKSU :) ze znakami czasu ;) mego wykonania oczywista .. jak sie podoba to mam tez inne bronie ;) z .. hmmh.... tych .. czasów :) ktore w falu sie nie pojawialy .. chyba... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Podoba sie, podoba! Jak masz to wrzucaj, jesli mozesz... no i zrob cos z tym skanerem, bo dobrych szkicow nigdy za malo!
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Oto szkice ... twarzy postaci do Wundergunter Kinderbunter :) czyli Wunderbare Kinder ... sa to postacie ktore sie pojawia (poniekad juz jest wiadomo .. ktora bedzie kim) oraz .. twarze ludzi ktorzy sie tylko przewinš ;) .. nie sa to wszyscy .. brakuje Monick .. do ktorej musze dostac od autorki spore wskazowki ;) ale to juz pryszcz :)
w zalaczniku jest wersja w malej jakosci ... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jeśli masz jakieś szkice broni/ras/bestii i nie masz nic przeciwko wykorzystaniu ich w podręczniku do Fallout PnP, to bardzo bym prosił (a właściwie Jason) :).
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
nie kolekcjonuje szkicow ... powyzsze sa .. dosc stare : ten ołówkiem jest aż z wczoraj :) ten w linie jest z dzis rano z wykładów :)
narazie mam co szkicować ... rysować nawet .. wiec.. nie .. nie mam zadnych szkicow na zbyciu |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
moze by dalo cos sie zrobic ladnego narysowac do layoutu radiated? :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Te szkice wundabare kinden sš całkiem całkiem i nwet mogłbym je jako pokolorować :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
a tam kolorować :) jak sie dogadam z ange kto jest kto z tych szkicow ;) to .... bedziem pracować nad komiksem :) ktory niestety moze nie ukazac sie w radiated :) gdyz nei jestem fanem tegoż zinka ... totez ....
nie w danym momencie niedaloby rady narysowac czegos do layoutu radiated :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
no. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
nie to nie ;) sam se narysuje i komiks i lay :>
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE (...)bo watpie by ktos jeszcze sie pokusil Jeszcze cieply szkic i jakis stary bazgrol. BTW. Nice szkice doc :] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ogladajac szkice czuje sie jak bym widział FRANKO : De krejzy rewendż :)
a to szkic z dzisiaj http://www.kam.pl/~drpotfur/temp/dwarfs.jpg |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
deadlus, ty serio niele rysujesz!
narysuj co fajnego na o PW jeszcze :) bo już dwa twoje obrazki sa na stronie zdaje się :] doc to wiedziałem już wczesniej że wymiata ;) ale narysuj no co więcej niż głowa ;) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
spoko mefiu ;) ja rysuje ostatnio dla zabicia czasu .. ale w glowie powstaje wiekszy projekt .. ba .. nawet postnuklearny ciutes ...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
panie doktorze, pan się rozdrabniasz ... :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
:) teraz masz 12 Doktorów i 45 Docentów :) miast miec 12zlociszy i 45 dukatów ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE narysuj co fajnego na o PW jeszcze bo już dwa twoje obrazki sa na stronie zdaje się :] Chcesz to bierz te szkice na PW, ten nowy tez :] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hmmm...przypomina skrzyzowanie kosyniera z mongolem i postacia z dragonbola (czy czegus takiego - wlosy), ale moze sie nada ;)
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 16-12-2019, 03:51 |