Pulse rifle z sagi Alien?, M41A
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pulse rifle z sagi Alien?, M41A
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
http://www.asg.com.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1063
Co powiecie na to? Kolejna perełka do rąk kolekcjonerów? 3000zł. Strasznie się zdziwiłem widząc tą broń : D Wspaniale wygląda, kolory pieczołowicie odwzorowane. Szkoda, że ten granatnik nie działa ; > |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To cos jest na swiecie dostepne juz od dawna -do polski pod strzechy trafiło jakies poł roku temu i sadzac po cenie raczej nie podbije rynku ;)
Chyba taniej bedzie zakupic replike thompsona i samemu pobawic sie zywicą i zrobic własną konwersję - bo cena jest Imo nieco "zdupy" :P Az strach pomyslec ile mogłaby w takim razie kosztowac replika Smartguna... :> |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To już lepiej kupic sobie na zcarnym rynku prawdziwego kałacha ;). Jeszcze zostanie większość z tych 3000.
Spadek ceny AK 47 A że news jest z połowy ubiegłego roku, to może cena jeszcze trochę spadła. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
shafa jak widziles splowe kaftana to samemu tez sie da zrobic smartguna:)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Mimo wszystko trochę plastikowo wygląda, zwłaszcza te zielonkawe obudowy
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Tak samo wyglądało w Filmie... :P
Kto pożyczy 3 kafle? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Miałem w łapkach, strzelałem - fajna zabawka. Szczególnie licznik strzałów robi wrażenie. Prawdę mówiąc, konwersja jest zrobiona ZAJE... ekhem. I jaki lans :D
Granatniki z tego co mi wiadomo przerabiano na 40mm granaty ASG. Z uszczerbkiem dla strony wizualnej. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Sprzedam motor, dom, matkę i akurat starczy!
btw. to ciekaw jestem, jak ta elektronika znosi outdoor. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Może wygląd fajny...
ale wnętrze o kant tyłka potłuc - wnętrze tomsona = trudnodostepne / drogie części... granatnik atrapa... to już przesada... za trzy kafle?!?! przecież są granaty 20mm... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Thompson nie "tomson".
Kwestia upgrade'u Thompsona jest identyczna jak w P90 (ten sam GB v6), a tam ludzie dużo są w stanie z niego wycisnąć. |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 16-12-2019, 13:44 |