Trailer Fallout 3
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Trailer Fallout 3
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Patrzcie co napisali na VoodooExtreme
Some comments from Pete Hines, Bethesda's PR-in-chief: 1) Yes, that's in-engine (in-engine means it's done with game assets in our rendering engine, but isn't done real-time. If it was done in real-time, that'd be gameplay footage. This isn't something, for example, that was sent to some house [e.g. Blue Studios] so they could build assets and render it out, and create something for us to release [e.g. Dawn of War 40K intro cinematic]). 2) Yes, that's The Ink Spots singing "I Don't Want to Set the World On Fire" 3) Yes, that's Ron Perlman [voiceover man extraordinaire of Fallout 1 and 2]. I link do tamtejszego działajacego (przynajmniej mi :P ) video: http://ve3d.ign.com/articles/794/794162p1.html Edit: Naczelny mnie uprzedził :D |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Cóż, bezpośrednio z gierki jeszcze nic nie ma, ale NIAM! ^_^
Klimacik - check! Odpowiednia muzyczka na początku - check! Zniszczone miasto - check! Perlman - check! Marudźcie ile chcecie, ale mnie to pachnie Falloutem. ;) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jak ktos sciagnie i ma szybkie lacze, to niech wrzuca od razu na jakies rapidshare, czy inne stronki, wtedy nie trzeba bedzie tyle w kolejkach czekac, no i lepsze transfery beda ;)
PS. Tylko bez paniki :blow: Ten post był edytowany przez WhiteHead: 05-06-2007, 19:19 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A dlaczego ja widzę tylko mov-a co ma 31mb ?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jeżeli ktoś nie może znaleśćć dobrego mirrora - http://files.filefront.com/Fallout_3_Tease...;/fileinfo.html
BoS w Waszyngtonie ? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Powiem krótko: veni, vidi, very nice :)
A najmniej mi się podoba, że fall 2008, ale mówi się trudno, w końcu ma być dobre a nie szybkie :). |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Wzruszyłem się:] Klimatu odmówić nie można.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Zauważyliście Fallout Boya na jednym z plakatów w autobusie? :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To teraz pobawmy się w wyłapywanie szczegółów ;]
Vault boy - to pewnie każdy zauważył ? ;] logo BoS - na zbroi zawuważył ktoś ? ;] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Oglądnąłem teaser i musze pwiedzieć że mam lekko mieszane uczucia. Niby klimat jest w porządku, PA wygląda należycie(tzn. jak ten z jedynki, nie tem okropny z Tacticsa), jednak pamiętajmy że Oblivion też na teaserach wyglądał wysmienicie i trzymał niezły klimat, sama zaś gra takowego nie miała :P Innymi słowy filmik jest ok, jednak to co ujrzymy na jesień 2008 może okazać się znów zabugowanym genialnym graficznie(acz nie klimatycznie) chłamem(tak jak Morrowind i Oblivion...), pamiętajmy że gracze amerykańscy, zwłaszcza przyzwyczajeni do "świetnych" poprzednich tytułów Bethesdy mają "nieco" inne wymagania niż np. polscy, a Bethesda jako firma zjedzona i strawiona przez komercję i chęć posiadania(, chęć posiadania, chęć posiadania, chęć...) wie że gra sprzeda się świetnie w USA, ma też gwarantowane tytuły gry roku(jak Morrowind, Oblivion, Gothic 3 i inne badziewie). Boję się że ten, nie oszukujmy się, całkiem niezły teaser(jak na teaser, 1000x wolałbym 5 sekund gameplaya) zachęci jedynie graczy do wydania w przyszłości pieniędzy na grę, która okaże się tego nie warta.
Fakt, jestem pesymistą... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Na podłodze w busie leży butla po NukaColi, no i plakat corvegi na ścianie budynku.
Ten post był edytowany przez Micronus: 05-06-2007, 19:34 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE(XPL0173R) Oglądnąłem teaser i musze pwiedzieć że mam lekko mieszane uczucia. Niby klimat jest w porządku, PA wygląda należycie(tzn. jak ten z jedynki, nie tem okropny z Tacticsa), jednak pamiętajmy że Oblivion też na teaserach wyglądał wysmienicie i trzymał niezły klimat, sama zaś gra takowego nie miała <i dalej> Są momenty, kiedy naprawdę opada mi wszystko, nie tylko ręce... Wyszedł fajny teaser... ale nieee, na pewno spieprzą, bo przecież wszystko robili lipne <pewnie stąd mają tyle kasy :/>, komercyjne do bólu i nic dobrego spod ich rąk nie wyszło. A w ogóle to czemu teaser, nie gameplay? No :cenzura: mać!! Słów brak... QUOTE(Micronus) Na podłodze w busie leży butla po NukaColi O, faktycznie. Wcześniej nie widziałem. :) A to na siedzeniu to rotgut? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hyh ... nie tego sie spodziewałem .. wielki szum a tu co - mała fala.
No okej jest może utrzymany w klimacie ma smaczki ale jest w h*j nudny i pozbawiony czegoś co by mnie wcięło w fotel ... no coż zobaczymy co dalej... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A czegóż się Spic spodziewałeś po tym? To miało tylko zaoszczyć nasz apetyt i na jakiś czas nas uspokoić.
Zauważyłem też reklamę Corrveggi (czy jak to się tam pisało :P ) na ścianie budynku ponad autobusem. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
w tym że mi to nie zaostrzyło apetytu ... bo jest nudne ...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ehhh wiecie co? Chciałbym żeby to nie wychodził teraz Fallout 3 tylko 2, i chciałbym widzieć wasze wypowiedzi po zobaczeniu wprowadzającego filmiku. Mogę sobie je wyobrazić.
"Ale tam nie ma nic z gry" "Oni i tak to spie...." "Patrzcie co to za śmieszne zbroje z wielkimi oczami, bez sensu" "Co to ma być? Przecież to jakiś zrobiony w ogóle osobno filmik jest a nie gra" |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Zgadza się Zdzisiu. Za dużo narzekania, za mało wiary w ekipę. Poczekamy, zobaczymy, ja na razie jestem zadowolony.
Poza tym zauważcie, że stawiamy im ogromne wymagania. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Tia tyle ze oni mieli sie wykazać inwencją twórczą w tym filmiku a dla mnie walnęli tylko utrzymaną w falloutowej stylistyce balade o złamanym autobusie . Mogli by sie bardziej wysilić by podsycić nas głód.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Chyba będzie w 3D, stylowo utrzymany w klimacie, tylko dźwięki mi sie nie bardzo spodobały w pewneym moemncie, jak było wyjscie kamery z autobusu, takie sztuczne troche, za głośne metaliczne, coś a'la FT a to mi sie własnie ne bardzo w tamtej grze podobało.
Ale cieszy jedna rzecz: 2008 - nie spodziewałem sie. |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 12-12-2019, 02:19 |