Rajd Bunkry Góraszka-Wawa !!!
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rajd Bunkry Góraszka-Wawa !!!
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Yo ziomals chekerout ;]
mozna by sie gdzies wybrac, proponuje Goraszke, sa tam 3 dosc ladne bunkry z 1941-44, http://republika.pl/hun97/galeria1.html sa to nr 7,8,9 ;-) napewno znajdziemy, ze mna nie zginiecie :-D proponuje juz w niedziele, wiec odzew kto moze !!! Jakby ktos nie wiedzial to jest za Wesola, dojazd autobusem ukochanej MZK :} atrakcje to picie na swoj koszt :} i napastowanie tribali odzew!! Ziomale!! |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
tereny jak z blair witch project :]
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ojesu no jestem jestem ale jest problem hajsu ZERKO !!!!!!
czasu mało i w niedziele ? ( a kiedy do kocioła bezbożnicy !!!!!!) ja bym to przełożył na kiedy indziej (KIEDY NIEWIEM ) :D jak moja propozycja zostanie rozpatrzona pozytywnie pojawie sie na 100% o ile nie bedzie to w przyszły tydzień(14 - 15 ) MAM SZKOŁE tak KUR..A walentynki a ja do szkoły zapier...lam :D dziekuje :) HEIL HEIL HEIL RECOMMENDET BY MY MASTER |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hmm wywialo gdzies wszystkich, wiec moze w nastepny weekend? to bedzie 14-15 dajcie znac...jesli chetni...:alien:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Linki porozsylane towarzyszu Nico ino odzew nikly ;) w autobusie takze ;) Wiec ja jestem za przeniesieniem, ale nie w walentynki kurcze ;]
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
"czasu mało i w niedziele ? ( a kiedy do kocioła bezbożnicy !!!!!!)"
eee tam, sami satanici tutaj sš :D no może nie sami ale wielu to jak nie wyznaje szatana to albo wyznawcy apokalipsy albo dzieci katedry albo hubologici albo jaka inna sekta. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
przypomnialem sobie ze 15go ja nie moge :} ide juz wiec KATiusza bedzie ustalac :P :czytaj: :smoke:
no ba ;) ame... hail bracie :D |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Pff a co wy tak z tymi Walentynkami :rolleyes:
I tak to drugie pewnie zapomni albo kupi wam jakis badziew w ksztalcie serca... Co do bunkrow to moze 28-go? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
KURWA ZACZELICIE MYSLEĆ !!!!!! ?????????/
:D hehehe no ja niebede sie powtarzać ale 14 15 SZKOLA (jebana zadupiasta dziura ) do kturej wypada pujsc chociaz raz w nowym semestrze :D po drugie tak tak 28 moze być a co to za dzień (??????????) :D JA i tak pewnie bede :D KATJUSZKO BYŁA U PROFESJONALISTNEGO FOTOGRAFA !!!!! ???? NIECE AVATAR (fajniusia fotka) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]() |
Ja po prostu wole wtedy nie wychodzic na ulice z bronia ;] Khalbar milo Cie widziec znowu :D |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||||||||
![]()
![]() |
Nie :jezyk1:
Nie, to moja mama taka zdolna ;) (dla dociekliwych link do orginalu http://www.deviantart.com/deviation/5040264/) To co, 28? Kat_ja, wezmiemy pistolety i zabawimy sie z chlopakami ^^ To moze byc lepsze niz Walentynki. |
|||||||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Olewajcie imperialistyczne więta i komercję :D To że wam sięw PIP-Boyu pokazuje to jeszcze nie znaczy że trzeba gnać w ten owczy pęd.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
owce juz padly...zostaly same barany :twist: |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
chyba chciałe powiedzieć: braminy? A może zmutowane szopy pracze :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ja w weekend odpadam bo mam zdjęcia
do mojego nowego dokumentu i do reklamy naszego teamu asg |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
dobra wymowka Wotan 8-P, niestety jak widac na zalacz...zalozonym topicu ;P ludzie chodza do szkoly albo pracuje w weekendy co za swiat, jakas epidemia z ta nauka i praca :D , napewno cos bedzie w swieta wielkanocy (chyba:P) wiec widze cie w ten czas na rajdzie towarzyszu Wotan 8-) , Warszawa ma pokazac ze jest elita Shamo w pic..przewodzeniu :P :smoke: :czytaj: :twist:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Swięta zapasem !!!
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Khalbar - acha, i co z tego wynika? ;)
Kiedy idziemy na jakis rajd?? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Witam,
Rajd jest we wtorek 13go lub 12go kwietnia :P (Gerard dopisze ktora data poprawna!!) do Zegrza ( http://www.forty.phg.pl/ ). Planowo Zegrze :P a jak nie beda marudzic, a beda i nie beda chcieli to straca nieopodalszy (jakies..9km dalej..) Fort Dębe. Tak wiec planowo jest tylko Zegrze, choc nie wiadomo czy nadal mozna tam wejsc, a chyba nawet nie bylo mozna ;D ale co to dla nas. Autobus na zajezdni ZERAN FSO 11 , 705 ma odjazd o 8:40 ;], tak wiec o 8:30 tam bedziemy. Bedzie Gerard, tak twierdzil przynajmniej dzis jak bylismy na jego teatrzyku kukielkowym !LOL! |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Na teatrzyk to bym poszla :> A nie sorry...wypracowanie pisze :>
Hmm...czy mam ochote tracic czas na rajd podczas gdy nic nie umiem, a moi znajomi maja polowe tematow opracowanych perfect na ustna z biologi...hmmmm....chyba nie mam ochoty :cool: |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 10-12-2019, 13:33 |