Ksiega Gosci
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ksiega Gosci
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nasza stara KG bedzie znowu dzialac. Dlatego tez chcwilowo nie mozna jej ogladac. Jak poskladam stara KG do kupy, to usune ta obeca i Stara Ksiega Gosci znowu bedzie krolowac:twist: bwahahahahah...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Pamietam dobrze czasy swietnosci naszej ksiegii.... ech... :cry: ... moze powroca ? :) Szkoda ze Ci wszyscy co sie udzielali na ksiedze na przeszli tutaj... chociaz bardzo watpie by takie rozmowy byly tolerowane na Shamo :P ale w kazdym razie fajnie bylo :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Przynajmniej mozemy sie pochwalic, ze swoje pierwsze slady zostawili u nas nie Czechu? :)
A co do sposobu wyrazania zdania na naszej ksiedze, to nie roznil on sie zbytnio od tego uzywanego w Fallu, np podczas walki:2guns: I masz swieta racje czechu kiedys nasza KG, to bylo takie male forum... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Moze jeszcze kiedys bede otwieral w jednym oknie ksiege gosciu a w drugim shamo... jak to bylo za starych czasow :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
No jak na razie nikt nowy sie nie wpisuje, trzeba czekac... i czekac... i czekac...............
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Jak stara wyglšdała? Nie jestem w temacie.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Stara, to ta co jest obecnie :D
Tylko cos szwankuje, bo dalej nie mozna sie wpisywac... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Faktycznie co nie działa. Dzisiaj chciałem sie wpisać i co nie wyszło. Kiedy w koń_cu będzie działać.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Kiedy bedzie dzialac to wie tylko Szpon :) Zawsze mozesz napisac tutaj to co masz do powiedzenia. Byle z sensem i poprawnie jezykowo :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
KG juz dziala. Teraz na pewno. Zapraszam do wpisywania sie :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nareszcie działa......... chciałem się wpisać chyba 2 miesiące temu nie działało od tamtąd próbowałem co aktualke i nic............. dopiero pod koniec wrzesnia......
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Co za poswiecenie i wytrwalosc :)
|
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ale nadal od zadziałania księgi jakieś 50% to moje wpisy.. <_< ktoś mógłby się jeszcze wpisać.....
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Spec ty chyba sądzisz, że to jakiś czat??
|
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
czytałeś całą księge? Mi się podoba taka wizja "forum(?)" Bo mało osób się wpisuje i tyle. Mam(y) nadzieję, że się to zmieni
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To niech każdy wpisuje się np. co 2 dni do KG i będziemy mieli małe forum
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Wpisywanie sie na sile nic nie da, a tylko zaszkodzi ksiedze... poza tym ilosc wpisow odzwierciedla popularnosc strony (chociaz nie zawsze tak jest) i nie ma co nad tym specjalnie pracowac. Albo beda wpisy, albo ich nie bedzie. Forum jest tutaj (narazie)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Narazie?? to znaczy ze nie bedzie?? :o Ale z księgi gości zrobiło sie małe forum ^_^
|
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nie reklamujcie forum! to zabronione :P ale zostawmy księdze jej prawdziwe obowiązki i nie wymagajmy od niej forum :) dyskusja chyba nie potrzebna - czy się zrobi coś a'la forum czy nie i tak to BĘDZIE KSIĘGA GOŚCI :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ksiega gosci zawsze miala dosc spontatniczy charakter i niech tak pozostanie. Swoja droga dawno sie tam nie wpisywalem :)
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 09-12-2019, 05:35 |