Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Problem z napisami końcowymi i grafikami w Fallout

post 13-01-2008, 20:11
Post #1




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 7
Nr użytkownika: 5 860
Dołączył: 06-01-2008

Po przejsciu gry pokazuja sie grafiki z tekstem, mowiace o historii swiata po jej skonczeniu. Moj problem polega na tym, ze bardzo czesto znikaja one po chwili i wlacza sie nastepna historia, czasem jest czytana do konca, a czasem nie. Występuje to w obydwu częściach Fallouta. Mam windows XP, athlon 64 3000, 768 ram i 9550, choc specyfikacja sprzetowa raczej nie gra tu roli. Co zrobic, by tak nie bylo? Zamierzam wkrotce powtornie skonczyc te swietne gry, ale chce takze poznac dalsza historie. Bylbym bardo wdzieczny za pomoc
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 14-01-2008, 18:31
Post #2




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 96
Nr użytkownika: 4 241
Dołączył: 04-03-2007

W jakimś temacie była już o tym mowa, spróbuj poszukać. Z tego, co pamiętam, z linii komend (pod Startem) należało zmniejszyć przyspieszenie sprzętowe.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 14-01-2008, 20:14
Post #3




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 7
Nr użytkownika: 5 860
Dołączył: 06-01-2008

Chodzi ci o przyśpieszenie sprzętowe ustawiane w rozwiazaniu problemow w zaawansowanych opcjach pulpitu? Czy ustawiane z lini komend?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 14-01-2008, 23:37
Post #4




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

mam ten sam problem, i mimo zwalniania kompa przez power4gear czy inne tego typu programy te obrazki dalej szybko przeskakują, i nie mam pojęcia jak to naprawić :(
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 29-01-2008, 00:39
Post #5




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 17
Nr użytkownika: 6 020
Dołączył: 22-01-2008

tez mnie to kiedys wkurzalo.

Nie po to przechodzilem cala gre na rozne sposoby, by pozniej nie dowiedziec sie co sie stalo dalej.

Problem jest lujsko prosty, w directX, w zakladce Dzwiek, masz suwak akceleracji sprzetowej, wez go przesun do lewej i problem powinnien zniknac..

(IMG:http://img125.imageshack.us/img125/7143/scenemp6.jpg)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 31-01-2008, 23:05
Post #6




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 7
Nr użytkownika: 5 860
Dołączył: 06-01-2008

Jutro to sprawdzę, jeśli zadziałą to będe ci dłużnikiem :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-02-2008, 09:23
Post #7




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 51
Nr użytkownika: 4 277
Dołączył: 02-04-2007

pytanie moze dziwne, ale gdzie znajde zakladke directX? :)
wydaje mi sie ze kiedys byla osobno w panelu sterowania, teraz zagladam i widze ze nie mam.... sprawdzilem na drugim kompie i tam to samo. dla pewnosci zaintalowalem 9.0c jeszcze raz - i dalej to samo...
czy jej brak moze wynikac ze kiedys mialem starsza wersje xp a teraz mam z lutego 2007 ?
a moze cos mi sie pomylilo?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-02-2008, 09:41
Post #8




Maxi - Kaz
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 677
Nr użytkownika: 2
Dołączył: 01-11-2002

Start -> Uruchom , wpisujesz dxdiag ENTER
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-02-2008, 09:44
Post #9




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 51
Nr użytkownika: 4 277
Dołączył: 02-04-2007

wielkie dzieki, ide grac :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 13-11-2019, 22:27