Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

2 Strony  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Arcanum - BIG PROBLEM

post 09-03-2003, 16:37
Post #1




Maxi - Kaz
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 677
Nr użytkownika: 2
Dołączył: 01-11-2002

Okey niech mi ktos powie co robie zle, bo mnie sie Arcanum wlaczyc nie chce. Instalu je gre, wale cracka wlanczam i po logo Sierry oraz Troiki pokazuje sie na chwile ekran wczytujacy, a potem wraca fagas do windy! :( Normalnie taka mnei anszla ochota zeby pograc i klops. Czego to moze byc wina, mam W98,GF2MX.. w Safe Mode to samo bylo...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-03-2003, 19:31
Post #2




SHM-2
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 604
Nr użytkownika: 40
Dołączył: 04-11-2002

A jestes pewien, ze cracka wlasciwie skopiowales do wlasciwego folderu? ;-))
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-03-2003, 20:05
Post #3




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 156
Nr użytkownika: 293
Dołączył: 06-02-2003

To się zdarza, jeżeli masz żle skopiowane protosy. Po zainstalowaniu przy pierwszym uruchomieniu gra odpala sie cholernie długo. Jeżeli wtedy coœ się stanie to kupa. Spróbuj usunšć wszystkie protosy i odpalić grę.
Ewentualnie może być to wina cracka. Jeżeli œcišgnšłeœ go z terra-arcanum, to może masz konflikt wersji. Jeżeli go zcrackowałeœ ręczne to spróbuj jeszcze raz...
Ten plik z terra-arcanum jest w wersji 1.0.7.4, więc jeżeli nie aplikowałeœ patcha, to z tym możesz mieć problem.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-03-2003, 22:29
Post #4




Maxi - Kaz
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 677
Nr użytkownika: 2
Dołączył: 01-11-2002

Sajdon: -_-
Mathaus: ale jak tylko pojawia sie obraz z loldingiem to wyskakuje od razu, nie trwa to dlugo, one sekond only ze tak powiem ;) A craka do poprawnej wersji tez mam bo kurde jest razem z plyta i kurde jak gralem wczensiej [a to dawno bylo] wsio dzialalo.. a teraz nie :(
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-03-2003, 22:51
Post #5




SHM-3
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 756
Nr użytkownika: 9
Dołączył: 03-11-2002

Jak rany, głupia sprawa... jak to wczeœniej działało? Przeanalizuj, co wtedy było inne z twoim PC... może to kwestia napędu? Aha, rozumiem, ze to jest NoCD crack? Bo sš też takie dranie, co po skrakowaniu nadal wymagajš płyty...
Ew. zainstaluj patcha...
Radziłbym poszukać alternatywnych cracków z netu, ew. załatwić oryginal i zrobić clona lub innego virtuala.
Aha, jaka to jest wersja- polish/english?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-03-2003, 22:54
Post #6




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 209
Nr użytkownika: 297
Dołączył: 09-02-2003

QUOTE
Zapoczštkowane przez Mathaus
To się zdarza, jeżeli masz żle skopiowane protosy...


a co jest jak się ma Ÿle spakowane zergi? (aluzja do Starcraft jakby ktoœ się nie pokapował:D)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-03-2003, 22:58
Post #7




SHM-2
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 604
Nr użytkownika: 40
Dołączył: 04-11-2002

Starcrafta to chyba wszyscy znaja ;-))
JA teraz pocinam w Expansion Seta ;-))
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 10-03-2003, 09:21
Post #8




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 972
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

zajołbyœ sie postawieniem schronu ;]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 10-03-2003, 16:28
Post #9




SHM-2
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 604
Nr użytkownika: 40
Dołączył: 04-11-2002

Zajmuje sie, zajmuje - zdobycie serwera kosztowalo mnie dwa popoludnia (w zamian za pewien projekt) a i tak nie jestem pewien, czy koles da nam tyle ile chcemy ;-)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 10-03-2003, 23:43
Post #10




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 209
Nr użytkownika: 297
Dołączył: 09-02-2003

a wiecie co dzisiaj we Wprost za obrazek widziałem? wuj Sam gadał: Fuck Off-set :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-03-2003, 00:19
Post #11




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 972
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

Heh mam problem :) ... postanowiłem składać ofiary bóstwom aRcanum i nie mgoe znaleœć Bone dagger czy ktoœ natknoł sie na coœtakiego w swoich wędrówkach ??? bo z tego co pamiętam to ktoœ w Black Root - Czarnkorzeń miał tam ale za chiny ludowe nie pamiętam kto ...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-03-2003, 00:39
Post #12




SHM-2
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 604
Nr użytkownika: 40
Dołączył: 04-11-2002

Na jakiejs stronie o Arcanum to znalazlem (jest to zrobione na podstawie tej tablicy co wisi obok profesora od bostw Arcanum na uniwersytecie w Tarant)

Pierwszy kršg – dobra: Ter’el, Makaal, Alberich, Geshtianna, Halcyon.

Drugi kršg – zła: Torg, Bolo, Kerlin, Shakar, Moorindal.

Trzeci kršg – równowagi: Alberich, Makaal, Kerlin, Bolo, Kai’tan.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-03-2003, 00:44
Post #13




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 972
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

Sajdon tyle to i ja wiem w jakiej kolejnoœci im skłšdać ofiary :) .. sęk w tym że Shakar :) bóg wojny ogrów :) potrzebuje do ofiary tego chrzanionego bone daggera ;]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-03-2003, 00:54
Post #14




SHM-2
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 604
Nr użytkownika: 40
Dołączył: 04-11-2002

Mi i tak nie chce sie za nimi latac.. zlozylem ofiare trzem bogom i wiecej skladac nie moge, bo mi sie poprzednie anuluja ;-))))))))) Zal mi czasu na szukanie tych przedmiotow i jeszcze zapamietywanie gdzie jest czyj oltarz ;-)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-03-2003, 00:59
Post #15




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 156
Nr użytkownika: 293
Dołączył: 06-02-2003

W Black Root pójdŸ wzdłuż torów, aż dojdziesz do tunelu (kierunek SW). ObejdŸ wjazd i będzie tam zaczajony Kraag Warrior, czy cos takiego. Kropnij go i on ma w kieszeni bone dagger. BTW, dookoła BR jest mnóstwo doœć potężnych stworów i postać na 15 lvl może tam sobie podbić z dwa poziomy...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-03-2003, 01:12
Post #16




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 972
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

Dzięki Mat :) teraz mi sie rozjasniło :), w tej chwili powinno pojsc bez grod :).
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 21-03-2003, 21:12
Post #17




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

mam proble. jak chce sobie spolszyć arcanum to ten proces wiesza mi sie na 98 % :( a dokładniej na pliku arcanum.dat
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-04-2003, 10:53
Post #18




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 972
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

Wina płyty ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-04-2003, 18:38
Post #19




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

heh jam masz tempo :) już dawno to ominšłem a wina była dlatego że maiłem cracka nie do tej wersje :-PP
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-04-2003, 23:27
Post #20




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 972
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

buahahahahha ;] lepiej póŸno niż wcale ;]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Strony  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 12-12-2019, 11:20