F.E.V. gildia, Plany, zalozenia...
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
F.E.V. gildia, Plany, zalozenia...
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hehe, ja też nie odpuszam póki nie zostaje mi ok. 50 punktów wytrzymałości statku. :) Chciałem po prostu zwrócić uwagę, że można wyjść z burzy praktycznie bez szwanku, jeśli przedkłada się bezpieczeństwo nad dreszczyk emocji i bonusowe XP.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
No nie wiem przy Dakare wpadlem w sztorm - spuscilem zagle do 0 i zostalem zatopiony :/
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
System ze spuszczeniem zagli ma taka wade, ze wtedy statek sie nie porusza i trzeba czekac 5 minut, zeby moc wrocic na mape swiata... Zegluje sie krocej, ale zniszczenia sie wieksze (no i nie da sie naprawiac statku)...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja wole plynac przez sztorm! Co by powiedzial kpt. Barbossa gdybym zmiekl i czekal az przestanie targac moim okretem? NIGDY! Zawsze bede zasuwal smagany wichrem i piorunami!
Poza tym gdybym stamtad wyplynal normalnie to by bylo ok - a tu sie spawnowal nowy sztorm centralnie nad moim okretem... Zaraz wbijam w gre tylko dociagne pliczek. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE(DargH @ 28-12-2007, 19:17) Ja wole plynac przez sztorm! Co by powiedzial kpt. Barbossa gdybym zmiekl i czekal az przestanie targac moim okretem? A umiesz śmiać się tak uroczo, jak on? :> QUOTE(DargH @ 28-12-2007, 19:17) NIGDY! Zawsze bede zasuwal smagany wichrem i piorunami! Czyli wygląda na to, że szaleńcy uzależnieni od adrenaliny przeważają w naszej gildii - YEAH! ^_^ |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Adrenalina? Ja wole plynac przed siebie, bo tak jest szybciej :P ...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Dzisiaj rano - 263k. Wczoraj ktos nie zaplacil 50k ale trudno - upieklo sie. Mimo to nieladnie.
Przed wyjsciem do pracy wplacilem juz moja piecdziesiatke i jest 313. Wczoraj poznym wieczorem doczlapalem sie do lvl3 battle ship i dzis szarpne mocniejsze questy. Oczywiscie trzeba zrobic z 1000CP :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Chce szczerze powiedziec, ze ze mna może być teraz problem, a raczej z moja regularnoscia...
1. Troche brak czasu. 2. Problemy techniczne które też zniechęcają nieco... Dlatego nie zawsze bede mógł wpłacić składkę, przez co oddaje się do dyspozycji zarządu ;) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jakas gildia uznala nas za gildie wroga. Wg gry maja 24h na wypowiedzenie nam wojny... Wie ktos na czym taka wojna moglaby polegac?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hmm... zaraz poszukam. Ale przypuszczam, że obie strony zyskałyby możliwość swobodnego atakowania członków wrogiej gildii, bez żadnych dodatkowych konsekwencji - np. punktów niesławy.
EDIT: QUOTE Guild Wars occur when two enemy guilds decide to engage in a war. This type of conflict is a destructive players heaven, and is always interesting to be actively involved in. For Guild Wars… The Siege starts out as a Sea Battle, where you fight to the death against the enemy. If the Invading side wins, a Land Battle takes place. The Land Battle is situated on the beach, the defending guild has a castle (don't worry it's open). Once the Land Battle finishes all of the opposing side, the Guild War is over. Guild Wars are a great thing to be involved in, but are costly. They cost a lot to initiate, and a lot for the guild that loses. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Wyglada na fajny event, ale cos mi sie zdaje, ze jesli dojdzie do tej wojny to dostaniemy po tylkach =_= ... I oczywiscie, jak zawsze na tym duzo stracimy :P ...
Nie mamy wysokopoziomowych statkow wojennych, a wiadomo, ze te w walce sprawdzaja sie najlepiej... Ja na moim scigaczu zainstalowalem miotacz ogni greckich i musze przyznac, ze spisuje sie o wiele lepiej niz kule armatnie... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Dlaczego ja w takim momencie jestem tak bardzo nietrzeźwy...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Masz ok 20 godzin na wytrzezwienie :P ...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A ja mam kaca... =_=
Ale jeśli dobrze rozumiem, do wojny nie dojdzie, jeśli obie strony się na nią nie zgodzą. Więc chyba nie ma problema. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
No niby tak wynika z tego opisu. I jesli to jest prawda, to prawdopodobni uznala nas za wrogow jakas poczatkujaca gildia. W innym przypadku wiedzieliby, ze wypowiedzenie wojny musi byc ugadane z gory przez obie strony. W takim wypadku fakt ze uznali nas za wrogow bylby calkiem bezsensowny, bo nie moga miec pewnosci, ze bedziemy skorzy do tej wojny, a tym bardziej, ze uda nam sie ugadac na jej rozegranie w konkretnym miejscu i o konkretnej godzinie...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Myslicie ze jutrzejszy wieczor to odpowiedni moment na wojne ? :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja jutro nigdzie sie z domu nie ruszam :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Przeplynalem trase z Londynu do Genui, Wenecji, Aleksandrii i w koncu do Istanbulu.
Nie znalazlem nikogo z takiej gildii. Juz mialem chrapke wyprobowac swoj ship lvl 3 :D Poki co trzymam sie jeszcze a w grze nikogo nie ma i kasy jakby malo w skarbcu... Acha! I zaplacilem skladke dzisiejsza + jutrzejsza = 100k. Jest teraz 530k. Jutro powinienem byc na chwile ale nie mam pewnosci - kobieta wpada na sylwka i gdyby zobaczyla jak gram... :krzeslo: |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nie mam ostatnio za wiele czasu na grę, ale płacę codziennie.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Malo Ci? O_o Wczoraj jak gralem bylo jakies 430k po poludniu, pozniej wplacilem 50k (bo odnalazlem dwa skarby ^^, ale cholera do Chin plynac musialem, a Kanalu Sueskiego nie ma O_o)... Przez noc pewnie zezarlo na prowadzenie Gildii, wiec jest OK :P ...
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 13-12-2019, 01:21 |